There was an error in this gadget

Saturday, February 27, 2010






ni hasil work cha yang terbaru.cuti sem yang baru-baru nih cha baru mempelajari new makeup technique yang baru from my uncle.diew mmg banyak pengalaman makeup artis kt msia nih.artis yang selalu die makeup ialah primadona melayu iaitu rozita che wan. macam-macam teknik yang die diew aja. dari A-Z full pakej lagi. time cuti gak cha berpeluang bekerja di butik dia di nilai iaitu butik ilham lisa creation yng skang ni akan bertukar nama sebagai  RUDDIN NILAI CREATION. semasa cha bekerja dengan die, macam-macam lain yang cha belajar.contohnya cha mempelajari begaimana teknik untu menarik pelanggan dtang ke kedai,selain tuh cha jugak belajar camna nk menguruskan perniagaan seperti ini kelak. tapi yang plaing best sepanjang cha bekerja dengan die, cha jumpa bermacam-macam jenis orang.ada yang baik,baik sanagat. ada yang macam kejam,sangat kejam kami dikenakan. pengalaman yang paling manis penah cha dapat ialah menyiapkan baju dalam masa 2 hari tanpa henti untuk pelanggan. time tuh pelanggan mengubah design sesuka hati sehinggakan kami yang terpaksa bekerja keras. tetapi yang paling mneyedihkan apabila, rekaan cha tuh di reject bulat-bulat sebab diew cakap design tuh terlalu simple.cha sedih sangat. tapi sangat bengang. masalahnya design yang cha buat tu ikut bulat-bulat design yang dia bagi. tapi tak pe.tu sume pengalaman yang berharga. biasalah macam yang cha cakap tadi, manusia ada bermacam-macam jenis. pengalaman yang lain pula, cha dapat menyiapkan customer cha yang paling jauh, iaitu di taipeng. cha rasa macam tak nak balik sebab layanan dari keluarga pengantin cha sangat terharu. dan yang lagi penting, pengantin sangat berpuas hati dengan hasil kerja cha. sekarang ni cha tengah merangka dan merancang bagaimana untuk merialisasikan majlis perkahwinan sepupu cha yang bakal berlangsung di negeri sembilan pada awal bulan Jun ini. kali ini cha menrepkan konsep ingeris yang glam dan moden. anatara warna yang cha terapkan untuk konsep pengantin pada majlis itu nanti ialah warna lite gray, baby pink and white. cha harapkan segala yang cha rancang akan menjadi reality.amin...