There was an error in this gadget

Sunday, March 21, 2010

march 2010

salam. akhirnya dapat gak cha update blog ni. hahaha.camnew cha online ek?pinjam broadband kawan la.nasib baik kawan-kawan cha sume baik hati.macam biasa lah, macam-macam aktiviti harian cha yang cha lakukan. dan seperti biasa, memenuhi kehendak pelanggan yang inginkan majlis perkahwinan mereka meriah dan segala cita menjadi nyata.kali ini cha hanya dapat buat 2 buah pelamin dan makeup sorang customer sebab tak larat nk berulang alik ke negeri sembilan tu. jauh + kos.adoi. tapi memag puas. kali ni cha balik tak keseorangan. Jacp atau Bhume Rizkhi my best fwen teman kan cha balik ke Nilai untuk membuat persediaan dan memenuhkan kehendak pelanggan. die teringin sangat nak tengok butik uncle cha kat Nilai tuh.so cha bawak la diew. n diew pown dapat pengalaman bekerja dengan butik uncle cha selama 3 hari. haha. sepanjang 3 hari tuh. diew dah buat 2 pelamin untuk customer cha. huhu. meletop.