There was an error in this gadget

Monday, May 10, 2010

teringat kat perak

tiada apa yang nak ditulis.tapi pagi ni tetibe plak rase macam nak upload pic2 my final collection.nak katakan hebat sangat tak delah.tp pic2 nih di upload untuk tatapan umum sahaja.bukan untuk dijual ye.hahaha..tak layak pon nk dijual. selama 3 tahun mendiamai bandar seri iskandar perak, terasa sangat cepat masa berlalu. tu bak kata my uncle la. cha yg dok kat situ selama 3 tahun rasa macam 30 tahun. tp pejam celik pejam celik, akhirnya tamat juga sesi pengajian dalam bidang diploma in fashion desgin. alhamdulillah. macam-macam perubahan yang berlaku di seri iskandar. dulu masa awal2 dok kat pekan tuh, hanya tuhan je yang tau.tp selama 3 tahun duduk di perak, tak penah2 ade KFC kt taman maju tuh, da adew da. maka bertambah2 majulah taman tuh. dulu jalan raya kecik jew. sekarang da macam highway da. memang banyak la perubahan yang telah berlaku disana. tu selama 3 tahun disana. kita tak tau 3 tahun akan datang camne plak. tah2 pavilon pown ade kat sana. guess pnye butik da adew 2 cawangan agaknye. tu seri iskandar tekstil tuh, tah2 da bertukar ke jekal atau pon osman silk. ha.. tak kemeletop seri siakndar tuh. dak2 fashion takyah turun KL nk carik material dah. kamdar menagis tengok kedai kain kat seri iskandar.huhu.mane tau gak en,pepagi tadew lagi da SALAM CONER atau pown RAHMATH CONER lg da. starbuck coner plak muncul. tak ke macam dalam cite sex in the city camtuh.pepagi melintas jalan ngn fur cotnyew,melintas jalan sambil gelas starback di gengaman bersama dengan hepper bazzar or glam di celah ketiak student. petang je blk dr kelas terus ke pavilion seri iskandar atau pn ke butik lv mencari new arrival thing. tak gitu kak jah?hurm semua tuh tak mustahil kalau satu hari nanti pemimpin di seri iskandar adalah salah seoarang epngiat fashion tanah air.hahaha.



HAWA: behind the suffering moment

HAWA: behind the suffering moment
 HAWA: behind the suffering moment


HAWA: behind the suffering moment

HAWA: behind the suffering moment


p/s:jgn dok sibok pk duniawi,ukhrawi tak terjaga sudah!

Saturday, May 1, 2010

MY ART WORK

thankz ina sbb mengupload diz pic on facebook. cha  rasa sangat bangga sebab my work sangat dihargai. tankz to the photographer sebab mengambil khidmat cha untuk memberikan efek yg terbaik untuk modelnya sebagai satu artwork yang sangat menarik.