There was an error in this gadget

Sunday, April 12, 2009

dikala letih

huhu...penat..letih...kusut..musut...ape lg ek...
hurm..sume adew...
da la malam tadi bersama boifwen tersayang..sah2 la...mcm2 berlaku...
pastu bangun plak awal pagi nk g manjung..huhu...1st time pegi manjong sowng2 naik bas...
huh...nk bali smeter 2 je kain tapi...tentatif program nyew kalah nk incharge untuk kenduri kawin...
penat!!!!
naik pulak bas genaral perak ni...
kekadang cha wase dok perak ni macam dok kat india..sebab boleh dikatakan setiap kali cha naik bas...
pemandunya dan bahagian ticketingnya adalah waga india tulin..bukan campuran..hehe...
pastu stok bau plak...
adoi..menusuk kalbu...
kekadang tu cha terpikir...sistem pengurusan pengangkutan kat perak ni tak bagus...
dari bas sampai la teksi...semuanya macam ala2 zaman pra sejarah..hehehe
kalau tang bas tu...lantainye pown stil lantai kayu...
pastu tambangnye pulak..ya Allah..kalah naik bas ekspres....
dari UiTM ke Ipoh cas yang dikenekan ialah RM4 dan keatas...
mana kala cas dari UiTM ke Manjung RM5 dan keatas...
kalau nk diikutkan...macam naik bas yang berkeduduklan tinggi...
tapi pada hakikatnya...alat penghawa dingin poan macam ada tekde je...
euwwww...wat da FISH?
pelik en...pastu yang lagi beshnyew...
ni baru percubaan pertama..
cha try pakai baju ala2 nk g BB...
baise la en..dak fashion...
pastu..dari cha mula kua dari pintu gerbang uitm tu smapai la masok balik ke pintu gerbang uitm tu...
cha rasew macam cha pakai baju terbalik...
tah la...
pelik kew?
kekadang cha anggap perak temapat yang cha dok ni macam penuh ngn owang2 pearak...
hahaha...
tu yang tak besh..tapi yamng beshnyew lak...
tak lame lagi adew digri in fashion kat UiTM perak...
yahoo...
still dok kat perak la camni...
beshnyew...
cha kurang ske skit amik digri kat shah alam...
sbb coz sara hidop kat sana tinggi la...
then...
cha leh join group kebudayan kat UiTM perak  ni sampai bebila...
hehehe...
n yang beshnyew...
UiTM perak adalh universiti untuk studio base je...
mcm AD and AP..
beshnyew..
n coz2 lain akan ditempatkan di UiTM yang baru dibina iaitu UiTM Tapah...
huhu...
tak dapat la nk usha abng2 elok...
tapi tapew...
tak lame lg ade digri..mesti ramai abng2 lagi elok...
hahahah


No comments: