There was an error in this gadget

Sunday, November 2, 2008

L A H A N A T ( DAK GAY UiTM )

mungkin blog ni bukan tempat untuk lepaskan geram kat sesape...tp kalau da tak tau nk lepaskan kat manew...blog ni pown jadilah...sape tak sakit hati kalau bende ni tak melibatkan ownag lain selain cha dan kekawan..huh...da tak tahan r perangai mamat lahanat tu...yub...memang tak dinafikan lah diew memang hawt...bagi kekawan cha larh..hurm...puteh..anak ownag kaye...mgkin ade lil bit pandai lah...kot...huhu...tp perangai kalah budak2 umo 12 tahun...ma lil sista pown tak perangai camtu...kisahnyew bermula camni...babi ( mamat in da story ) ni memang da ternyata, n terang lagi bersuloh yang diew ni GAY..n da banyak mulot cakap da about that babi...da pown sosial hidop dew sangat la pelix...owng KL r ktekan...diew tu owang KL kuno!!...huhu..mg kuno pown..da tau diri tu gay cover r skit ngn COVERGIRL..hehehe...ni tak.terang2 nk tunjukkan kat owng yg diew GAY...pastu kami ni plak jenis menghanjing..(sebenarnye ske kt budak tu)..1 day tu cha adew terdenga citer tentang keGAYan diew tu...n peranan diew as a bottom..hurm..bf diew pown dak sni gak...adew la encem menw pown...encem lagi mak ayam cha..hahaha...da tau pasal dew.mle r nk wat kontroversi...pastu..1 ari tu kami sume g lah mamam ramai2 kat uptown pash klas...sedang sedang cite2 smbil mamam..dak GAY ni lalu..he mule r stat nk menghanjing....tetibe tekeluar plak dari ulot cha ni word "BESH EN JADI BOTTOM"...tros da2 ni jawab "BESH2!!!"..huhu..hangn r babi tu..tp memule diew ok jew...pastiu smpai jew diew lalu kat depan kami.cha ulang balik dat word...pastu ngn beraninyew diew g kat ami n sound...hahaha..cuak gak..tp ala...budak kecik...so lawn jew la...diew tanyew la..apew yg cha tak puash ati..cha ckp lar kat diew yg cha tak penah tau pown pasal diew n tak nk tau pown pasal diew napew lak cha pewlu tak puash ati rite...tu la dinamekan BABi!!..hurm..da r sume pandang jew kat kami..malu aew gak la..tp kami profesyenal..tamoo gado..diew jew lelebih..pastu dtg ma fwen diew tros sound dak tu then diew bla...huhu..semenjak aritu..dak tu mmg berapi jew ngn cha..lalala...pastu baru2 ni kekawan cha bg tau..dak tu da start kacodiew owng..tiap malam mesti diew off kn elektrik kat blox kekwan cha...macam LAHANAT en perangai diew..pastu diew letak tong sapah kat depan bilik r...sepak pintu bilik...n benyak lagi bende yang diew wat...pastu sampaila 1 ari tu...ma fwen ni memang jenis menghanjingkan ownag tahap dewa punye la...hahaha..tiap kami dak babi tu lalu ma fwen ni akan panil dak tu ngn nme SWETY TWITY..hehehe...sb dak babi tu memang sangat comel..lalalla...pastu mgkn da terlalu hangit ot..diew teros serang kawa cha..diew tanyew..apew yg ko tak puas ati ngn aku..pastu kawan cha ni ckp blik..yang ko terase ngn nme tu napew...pastu nk tau tak diew jawab pew...TU MEMANG NAME AKU..hahaha...nmpak sangat diew nk cover...dasar babi...memang r camtu...hahaha...babi!!!...pastu kawan cha ni sempat lagi wat lawak...sedang mamat babi ni mengomel sowang..ma fwen ni tetibe bersuara...DARI PADA AKU LAYAN KO BAIK AKU MINUM AIR..KERING TEKAK AKU..hahaha.habis satu bilik tu elak besa..dak babi ni tetap tak puas ati..diew g kat ma fwen ni terus diew tolak..then yg besh nyew bilik tu aew PRESIDENT MPP UITM..diew pown ckp la kat ma fwen ni...bia diew nk wat apew pown..jgn balas pape...sbb nnt diew sowg jew yang kene...hahaha...lagi  menyira gilew babi tahap cian khinzir sumenyew...huhu...then diew mmg tak puas ati lagi..diew masok kat dlm bilik u smabil tendang amari ma fwen..n ynag paling besnyew sume enghuni bilk tu wat tak tau je ngn apew yng berlaku...adew yg tengah jait baju...adew yan sedang mnum.adew yang tengah study..adew yang engah bownag ngn FOn..hehehe..klaka sangat...pastu ma fwen ni mgkin da tak tahan...iew jerit kat budak ni suaye kua dari bilk tu sakang gak..klu ak diew akan report kat UNIT KOLEJ..teros dak tu kua.hahaha..kekawan dak babi tu pown dew gak suwo diew mintak maaf kat kami..tp diew wa tak tau jew..n diew siap adew wat gutan lagi..sib baik kami ni baik.klu tak.da wat report polis da..n cha pasti..next sem gewenti ew da tak nk study kat sini da..sbb tensyen nn kami..huhu...CIAN KAT BABI TU!!

5 comments:

ain_giler said...

hurm...
makanya...mangsa kat cni shape??
haha~

SYAFIQ SAHAK said...

hurm..dtah la..
tp dak babi tu mmg anjing la...

dosa neraka@kib said...

Holla cian...
check about this blog 2,
www.suggesting.blogspot.com

Anonymous said...

Macam kau je babi. Cari pasal ngan orang tiba-tiba. Hidup jangan nak judgemental sangat. Dah tulis pun macam setan. Betul ke kau ni masuk u? Macam bodoh!

Hilmi Mohd said...

Memang dasar gay. Sabr lah. Klu lebih2. Step 1 bgthu mk ayah. Kedua klu dah xthn ikot cdagan org tua kita. Klu dieorg ambik remeh kita @pn mak ayah xthu nk ambik tindakan ke. Atau mk ayh sibuk. Kite ambik tindakan report polis. Sbb pihak kolej @ U. Memang susah sikit sbb diorg nk tutup bnda2 mcm ni. Bile kite report polis biar semua org thu, dan lebh berhati2 lps ni. Dan kite pn akan rse selamat insyaAllah